Яка різниця між звичайними і професійними засобами для зубів? Почув що професійні засоби набагато краще ніж ті що продаються в звичайних магазинах. Чи дійсно вони такі різні чи це просто маркетинг? Де саме полягає різниця?
Професійні засоби дійсно відрізняються від звичайних тим що містять вищу концентрацію активних компонентів. Наприклад професійна паста може містити більш високий відсоток фтору або інших компонентів що забезпечують кращий результат. Крім того професійні засоби розроблені на основі новіших досліджень та технологій. Вони часто дають видимі результати швидше. Звичайні засоби більш загальні і розраховані на масового споживача.
Я перейшов на професійні засоби для догляду за зубами років п'ять тому і не жалкую. Дійсно видно різницю в якості та результатах. Мої зуби стали здоровішими а ясна перестали кровоточити. Перш я користувався звичайними засобами з супермаркету. Професійні засоби коштують дорожче але результат того вартий. На платформі SmileShine можна знайти якісні варіанти за розумну ціну.