Друзі доброго дня! Хочу купити акваріум Ferplast Dubai 80 LED, хтось користується таким? Цікавить наскільки він зручний в обслуговуванні і чи якісне освітлення? Це буде мій перший акваріум тому важливо щоб все було продумано і зручно.
Ferplast це непоганий виробник, їхні акваріуми зазвичай якісні. Dubai 80 це модель на вісімдесят літрів, для початківця цілком підходить. LED освітлення це плюс, воно економічне і не нагріває воду. Важливо враховувати що крім самого акваріума потрібен фільтр, обігрівач і інше обладнання. Обслуговування будь-якого акваріума потребує часу - підміна води, чистка, контроль параметрів.
Тримаю такий акваріум вже рік і загалом задоволений. Скло якісне, без спотворень, силіконові шви акуратні і не протікають. Кришка з підсвічуванням зручна, є місце для годівниці. LED лампи дають достатньо світла для рослин, риби виглядають яскраво. З мінусів можу відмітити що в комплекті немає фільтра, його треба купувати окремо. Також бажано мати тумбу під акваріум, бо вісімдесят літрів це приблизно вісімдесят кілограмів ваги плюс обладнання. Коли вибирав акваріум, шукав детальну інформацію і знайшов корисний Обзор аквариума Ferplast Dubai 80 LED де описані всі технічні характеристики та особливості цієї моделі. Там є поради щодо запуску та обслуговування, що дуже допомогло на початковому етапі. Рекомендую почитати якщо плануєте купувати, там багато практичних порад.
--------------------- Одежда детям 1-10лет наличие или под заказ !!!